Mama delfin cu inima sfâşiată nu vrea sub nicio formă să-şi lase puiul şi să plece

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Michael McCarthy se afla la canotaj în Florida când a crezut că este martorul unei scene absolut normale. O strălucire argintie a apărut la suprafaţa apei. Era un un delfin ce părea să aibă un corp mic cu el. La început, Michael a crezut ca delfinul tocmai lua masa, dar la o privire mai atentă a observat scena sumbră care se desfăşura chiar în faţa ochilor lui.

El a explicat: „Mi-a luat un minut să accept ceea ce se întâmplă după ce am văzut delfinul pentru prima dată. Iniţial am crezut că este un peşte mare sau ceva de genul acesta, dar curând mi-a fost clar că este un pui mort.”

Michael a pornit camera video şi a surprins scena în desfăşurare. Mama nu era singură. Alţi delfini au înconjurat-o, ca şi cum o consolau şi protejau. Se pare că puiul a fost victima unei coliziuni cu o barcă cu motor. Judecând după rănile de pe trupul său, animalul a fost lovit de o elice.

Principalul motiv pentru care Michael a filmat şi a împărtăşit imaginile a fost acela de a creşte conştientizarea în faţa acestui pericol. Majoritatea proprietarilor de ambarcaţiuni consideră că delfinii sunt „prea rapizi pentru a fi loviţi”, dar acest lucru nu este adevărat.

Puii de delfin sunt vulnerabili deoarece nu pot înota la fel de repede şi trebuie să ajungă mai des la suprafaţa apei pentru a respira. Este sfâşietor să vezi momentul de tristeţe şi durere al acestei mame. Ea face tot ce îi stă în putinţă pentru a menţine corpul puiului deasupra apei, dar, din păcate, este prea târziu.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume