După ce a fost răpit, abandonat şi atacat de câinii străzii – acest patruped ajunge singur la spital pentru a cere ajutor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Acest videoclip ne demonstrează faptul că inteligenţa câinilor nu este doar o poveste, ci o realitate. Un Ciobănesc German răpit şi apoi abandonat, care ajunsese să fie rănit de câinii străzii, a reuşit să meargă singur la spital pentru a cere ajutor.

Silla, un câine din rasa Ciobănesc German în vârstă de nouă luni, din provincia Amasya, nordul Turciei, a fost furat în timp ce proprietarul său, Serdar Keskindir, era la muncă. Serdar a fost devastat de lipsa patrupedului său, care îi era un bun şi loial prieten.

Din dorinţa de a-şi regăsi câinele, Serdar le-a propus celor care îl vor găsi pe Silla o recompensă de 2.000 de dolari. Acest lucru a complicat şi mai mult lucrurile oferindu-le hoţilor un motiv întemeiat în încercarea de a-l vinde pe Silla ca şi un câine valoros.

Se crede însă că hoţii l-au lăsat pur şi simplu pe patruped, fără să se gândească la siguranţa acestuia sau la sentimentele de amărăciune ale proprietarului său. Situaţia s-a înrăutăţit în momentul în care Silla a ajuns să fie atacat şi rănit de câinii vagabonzi.

Din fericire, Silla nu este un câine obişnuit şi a fost capabil să aibă grijă de el însuşi după ce a fost pus într-o poziţie vulnerabilă. Silla îl însoţise adesea pe stăpânul său la lucru. Se crede că acest câine inteligent a recunoscut ambulanţele şi cumva a înţeles că există doctori la spital care să-i trateze rănile.

Cele 11 secunde ale videoclipului îl înfăţişează pe câine alergând în mare grabă spre intrarea unui spital pentru a cere ajutorul. Aici găseşte un doctor care îi tratează piciorul rănit. Acum, patrupedul se află acum într-o stare bună de sănătate, datorită gândirii sale rapide şi a profesionalismului personalului spitalului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume