Un tip „discută” cu câinele său… însă finalul conversaţiei este pur şi simplu amuzant!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Când ai un câine ca animal de companie, momentele petrecute împreună pot avea chiar şi o altă întorsătură decât o atmosferă amiabilă. O „discuţie” în contradictoriu se poate transforma pe dată într-o situaţie de tot hazul.

Conversaţia pe care stăpânul acestui câine are cu prietenul său din rasa Husky pare la prima vedere destul de serioasă, însă dacă privim mai cu atenţie vom observa că totul nu este decât un joc… cel puţin din partea stăpânului.

Câinele este intrigat de faptul că bărbatul îi tot pune la respect, însă îşi susţine la rându-i propriile păreri. Se pune problema aici cine ar avea ultimul cuvânt ceea ce nu este deloc uşor. Cu cât stăpânul este mai stăruitor în conversaţie, cu atât patrupedul îi răspunde cu mai mult curaj pe limba lui.

Fiecare dintre ei are ceva de spus şi niciunul nu pare să renunţe la supremaţie, iar tonul vocii fiecăruia capătă din ce în ce mai multă forţă şi sonoritate. Deşi, fără îndoială, între câine şi stăpân este o relaţie specială, aceste discuţii în contradictoriu fac deliciul tuturor.

Sătul de această conversaţie fără final, la un moment dat patrupedul se apucă să-şi „roadă” lăbuţa din faţă încercând pe cât posibil să-l ignore pentru moment pe stăpânul lui care nu conteneşte cu apostrofările la adresa lui.

Acest lucru îi aduce stăpânului zâmbetul pe buze şi pare să bată în retragere, însă parcă dinadins continuă să agaseze câinele cu aceeaşi voce autoritară.  Pentru noi, privitorii, acest moment poate fi unul amuzant şi poate că l-am experimentat măcar o dată împreună cu animalul nostru de companie pentru a-i întări stima de sine şi încrederea că îşi poate exprima personalitatea.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume