În preajma Crăciunului, acest poliţist opreşte mai mulţi şoferi aflaţi în trafic. Motivul? Nu mi-a venit să cred!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

De obicei agenţii de circulaţie îi opresc pe şoferii aflaţi în trafic pentru un control de rutină sau pentru a-i atenţiona dacă au făcut vreo greşeală. Însă dacă privim imaginile, vom observa că de data aceasta poliţiştii i-au surprins pe şoferi cu un gest la care nu se aşteptau.

Nu întotdeauna şoferii opriţi în trafic de către poliţişti se simt confortabil, ba chiar sunt foarte stresaţi de acest lucru. Din dorinţa de a le face ziua mai bună tuturor celor pe care i-au oprit, poliţiştii din Lowell, Michigan, oferă pe neaşteptate cadourile pe care cei aflaţi la volan tocmai le căutau cu ocazia sărbătorii de Crăciun. Şoferii rămân stupefiaţi atunci când înţeleg că nu sunt opriţi pentru a plăti o amendă ci pentru a primi cadourile pe care şi le doreau.

Dar cum se pot îndeplini toate dorinţele ca prin farmec? Câteva ajutoare de-ale poliţistului ascultă în cască toată conversaţia şi află în timp real ce cadouri şi-ar dori fiecare. Nu mai rămâne decât să le cumpere din cel mai apropiat magazin şi să i le aducă poliţistului.

„Acest lucru mi-a schimbat ziua dintr-una rea, în una bună.” – mărturiseşte unul dintre şoferii opriţi. Deşi iniţial şoferii au privit cu reticenţă semnalul poliţiştilor, s-au liniştit când au văzut că nu este vorba despre o amendă, ci de un gest care le-a înseninat ziua.

Sursa: Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume