Poliţiştii surprind un tânăr încercând să resusciteze un animal lovit de maşină. Reacţia lor e minunată

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Animalele sălbatice sunt expuse adeseori unor riscuri iminente care le pot pune viaţa în pericol. Băiatul din aceste imagini încearcă să ajute o veveriţă care a fost lovită de maşină pentru ca aceasta să-şi revină în simţiri.

O echipă de poliţişti care patrula în Parcul Brooklyn, Minnesota, a surprins un adolescent în vârstă de 19 ani, pe numele lui Chris Felix care încerca să resusciteze o veveriţă lovită de maşină. Pentru el, orice viaţă contează, oricât ar fi de mică, iar veveriţa trebuia ajutată de urgenţă.

Bunul samaritean a fost văzut apăsând în mod repetat cu două degete pe pieptul veveriţei ca şi cum ar fi vrut să-i facă un masaj cardiac. Ofiţerii de poliţie au oprit maşina lângă tânăr pentru a vedea de aproape ce se întâmplă cu adevărat. În continuare tânărul a mângâiat-o pe veveriţă cu delicateţe, neştiind însă dacă animăluţul îşi va reveni în vreun fel.

În timp ce acesta vorbea cu oamenii legii şi continua să resusciteze veveriţa, animăluţul s-a ridicat dintr-o dată şi a luat-o la fugă spre desişuri. Reacţia veveriţei a fost cu totul neaşteptată şi i-a luat prin surprindere atât pe tânăr cât şi pe poliţişti. Ceea ce i-a bucurat însă pe toţi a fost faptul că veveriţa nu murise şi a putut să revină la obiceiurile ei de a se mişca prin pădure cu o viteză uimitoare. Cu siguranţă lovitura de maşină care la început părea destul de serioasă, avea să se dovedească la final doar o simplă sperietură.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume