Câinele suspină şi abia mai poate să respire în timp ce deplânge pierderea iubitei sale stăpâne

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Zi de zi, foarte multe filmuleţe sunt postate pe Youtube, unele dintre ele ajungând rapid virale. Dacă multe dintre acestea reuşesc să ne aducă instantaneu zâmbetul pe buze, altele sunt menite să ne emoţioneze până la lacrimi. Acesta este şi cazul videoclipului de faţă, în care un câine deplânge pierderea iubitei sale stăpâne într-un mod cu totul neaşteptat.

Videoclipul de faţă a fost postat pe YouTube şi a strâns peste 79.000 de vizualizări în doar câteva minute. Clipul scurt ne arată cum Wiley scoate zgomote asemănătoare plânsului uman în timp ce se află la mormântul lui Gladys, bunica stăpânei sale. Această femeie a fost extrem de iubită de câinele său, aşa cum şi ea la rândul său a demonstrat o mare dragoste pentru animale pe parcursul vieţii. Ea a fost descrisă pe site-ul LARC ca fiind un mare susţinător al acestui centru de salvare a animalelor.

Wiley nu este un câine obişnuit, ci el este un câine de serviciu care este folosit pentru a ajuta veteranii care se întorc de pe frontul de luptă cu stres post-traumatic. El oferă terapie şi îngrijire în cadrul centrului „Lockwood Animal Rescue Center”, acolo unde se derulează un program denumit „Warriors and Wolves”.

Empatia sa este extrem de vizibilă şi în aceste imagini înduioşătoare. O stare de tristeţe apăsătoare l-a acaparat în totalitate pe Wiley, care pare pierdut fără persoană pe care a iubit-o nespus. Chiar dacă este îmbărbătat de mai tânăra sa stăpână, patrupedul nu este dispus să părăsească mormântul lui Gladys şi alege să-i deplângă moartea într-un mod atât de „uman”.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume