O femeie stă neclintită ore în şir lângă un cal captiv – apoi un fermier îşi face apariţia în ultima secundă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Mulţi dintre cei care iubesc animalele necondiţionat, preţuiesc viaţa acestora în orice condiţii, mai ales atunci când trec prin experienţe dramatice. Nicole Graham călărea pe Astro, calul ei favorit în vârstă de 17 ani, de-a lungul unei plaje la sud de Melbourne, Australia. Împreună cu ea se afla şi fiica ei, cu un alt cal mai mic.

Nu era prima dată când cele două, mama şi fiica îşi luaseră caii pe acest traseu, dar nu s-ar fi gândit niciodată la experienţa pe care o vor trăi în acea zi. Nisipul de-a lungul plajei, pe care o cunoşteau destul de bine, devenise saturat cu multă apă, iar Astro a fost prins ca într-o mlaştină şi a început să se scufunde.

Nicole şi fiica ei au încercat să elibereze calul, dar de fiecare dată când se mişca, acesta se scufunda şi mai adânc în nisip. Nicole era înspăimântată că animalul ei iubit urma să moară şi disperată a trimis-o pe fiica ei să caute un ajutor. Rămasă lângă animal, Nicole s-a aşezat lângă el îmbrăţişându-l cu multă dragoste în speranţa că fiica sa va veni cât mai repede cu ajutoare.

Ceea ce făcea situaţia şi mai dramatică era faptul că fluxul avea să atingă nivelul maxim în aproximativ trei ore, iar orice clipă era extrem de preţioasă, Un fermier local însoţit de un veterinar a sosit cu un tractor, cu ajutorul căruia urma să îl tragă pe Astro din nisipul umed. Salvatorii au încercat mai întâi să scoată calul cu funii, apoi cu un troliu, însă pentru a nu se panica mai mult a fost nevoie ca doctorul să calmeze animalul cu un sedativ. Într-un final calul extenuat la maxim a fost salvat cu foarte puţin timp înainte de venirea fluxului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fiul a râs când mama lui i-a spus că vrea să înveţe să danseze, până când i-a văzut mişcările… Click aici pentru VIDEO »