Linda (69 de ani) se săturase de părul său tocit. O vizită la stilist o face să arate cu 10 ani mai tânără

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Ştim cu toţii cum se simte cineva atunci când îşi doreşte ceva nou, fie că este vorba despre haine, un loc de muncă sau o schimbare de look. Ajunsă la vârsta de 69 de ani, doamna din aceste imagini se simte acum împlinită şi încrezătoare în momentul în care îşi priveşte în oglindă noua ei înfăţişare în urma unei vizite la un stilist de renume.

Linda a decis să facă o lungă călătorie din Republica Panama până în Minneapolis unde l-a întâlnit pe celebrul Christopher Hopkins, cunoscut drept „The Makeover Guy”. Ea a simţit că este momentul potrivit pentru un stil mai proaspăt, mai tineresc. Stilistul a ştiut să îi pună în valoare forma feţei dar şi părul ei natural care acum are o nouă culoare şi un volum surprinzător.

Dacă la început părul ei era fad şi tocit, acum a căpătat o nouă formă prin buclele perfect aranjate şi prin aspectul lui strălucitor. Aşa cum singură mărturiseşte, Linda ne spune că a trecut prin „vremuri grele” şi că avea nevoie de o schimbare care să o facă mult mai încrezătoare.

Rezultatul final al muncii stilistului este evident, iar Linda e în culmea fericirii. De mult timp nu s-a mai simţit atât de bine şi nu a mai zâmbit atât de mult. Acum arată ca o stea de cinema. E minunat cum unii oameni cu mâini de aur pot oferi altora şansa de a se simţi apreciaţi la reala lor valoare!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume