Când începe să cânte o piesă cunoscută, este greu de crezut că această fetiţă are doar 10 ani

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Prin intermediul acestor imagini facem cunoştinţă cu Olivia Kay, o fetiţă adorabilă de numai 10 ani, originară din Edmond, Oklahoma. Ea a câştigat aprecierea internauţilor cu o interpretare fantastică a unei piese consacrate din repertoriul cântăreţei britanice, Adele.

În ciuda vârstei sale fragede, această fetiţă minunată este înzestrată cu un talent vocal uriaş. Interpretarea piesei „Rolling in the Deep” este absolut formidabilă. Modul în care această micuţă susţine acute puternice şi îşi modelează vocea potrivit fiecărui registru muzical abordat este dovada faptului că pe lângă talentul nativ, aceasta a şi studiat intens.

Ca o adevărată artistă, Olivia Kay ştie foarte bine să-şi armonizeze vocea sensibilă şi expresivă cu linia melodică a piesei. Oricine şi-ar dori un copil atât de talentat, pentru care muzica reprezintă o reală bucurie! Acest lucru se citeşte cu claritate în ochii drăgălaşei fetiţei, care strălucesc cu multă naturaleţe.

După ce vocea acestui copil deosebit a fost descoperită, nenumărate invitaţii în cadrul unor emisiunii televizate au început să apară. În mod deosebit, Olivia a fost impresionată de experienţă pe care a trăit-o în cadrul show-ului american „The View”, unde şi-a întâlnit artiştii preferaţi, dar şi alţi oameni talentaţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune frumoasă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Angajaţii privesc cu neîncredere momentul în care mama panda respinge micul pui. Apoi instinctul matern este surprins pe cameră Click aici pentru VIDEO »