Această casă pare mică – însă totul se schimbă atunci când îi vezi interiorul…

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu este neapărat nevoie de un spaţiu generos pentru a construi o casă care să aibă în interior tot confortul şi să cuprindă la un loc toate încăperile obişnuite ale unui cămin. Utilizarea eficientă a spaţiului face ca locuinţa din imagini să pară extrem de încăpătoare şi de primitoare.

Să locuieşti într-o casă mică poate reprezenta o adevărată provocare, cu atât mai mult cu cât această locuinţă poate fi purtată pe roţi dintr-un loc în altul. Modelul prezentat în aceste imagini ne dezvăluie un ambient primitor şi suficient de spaţios, astfel încât să ne simţim confortabil în orice compartiment.

Construită cu parter şi etaj, această locuinţă ne întâmpină încă de la intrare cu o amenajare elegantă, modernă şi intimă. Dacă la parter căsuţa are delimitat un spaţiu pentru living, o baie şi o bucătărie complet utilată, la etaj sunt amplasate dormitoarele.

Sub scara care duce către compartimentul dormitoarelor a fost amplasată maşina de spălat rufe, nelipsită din orice casă. Spaţiul din acest loc a fost la fel de bine utilizat, ca de altfel tot restul locuinţei. Problema căldurii din această casă este susţinută şi de izolarea termică perfectă şi de un sistem de ventilaţie care face ca temperatura să rămână constantă. O încălzire fiabilă prin intermediul încălzitoarelor electrice obişnuite sau al instalaţiilor solare pot fi de asemenea câteva opţiuni eficiente.

Modul în care este amenajata această locuinţă ne demonstrează faptul că nu avem nevoie de foarte mult spaţiu pentru a ne bucura de confortul dorit!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un pisoi căzuse într-o ţeavă adâncă de aerisire. Salvatorul nu se aştepta la adorabilul „mulţumesc” de la final Click aici pentru VIDEO »