Un ansamblu de domino din 25.000 de piese colorate se prăbuşeşte într-un spectacol vizual fermecător.

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De câte ori avem ocazia să vizionăm acest gen de "spectacol", rămânem fără cuvinte. Munca migăloasă de a aşeza 25.000 de dominouri colorate sau transparente, astfel încât nici măcar unul dintre ele să nu rateze ţinta, trebuie apreciată la reala ei valoare.

În clipul de mai sus, aceste dominouri prin multitudinea de culori şi de poziţii au dat viaţă unui spectacol magnific. La fiecare mişcare din şirul dominourilor lăsăm locul unui scurt suspin, pentru ca apoi să răsuflăm uşuraţi că totul merge conform planului, iar bucăţile frumos colorate îşi urmează cursul firesc.

Putem spune cu convingere că varietatea culorilor şi mai ales modelele care compun întreg tabloul dau mai multă frumuseţe momentului. Ce e frumos e şi trist deopotrivă… în doar câteva minute, o muncă de câteva luni se dărâmă la pământ, însă în urmă rămâne o amintire de neuitat.

Dacă până nu demult eram obişnuiţi să vedem doar dominouri colorate, cele transparente asemănătoare gheţii, combinate cu cele colorate, dau o splendoare deosebită modelelor şi putem fi siguri că maeştrii dominoului nu se vor opri aici. Cu siguranţă vor găsi şi alte variante de grafică şi culoare pentru a-şi realiza următoarele opere de artă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume