Această femeie a dus câinele la adăpostul pentru animale. Ce surprind camerele ascunse este şocant

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Adeseori picăm în plasa unor farse organizate tocmai pentru a scoate în evidenţă un mesaj sau o lecţie de viaţă incredibilă. Un astfel de experiment a avut ca personaj principal o doamnă care adusese un câine la adăpostul pentru animale şi care a primit o lecţie neaşteptată care a făcut-o să renunţe complet la hotărârea ei iniţială.

Acest clip numit „Animal Planet”, „regizat” de cunoscutul comediant francez Rémi Gaillard, debutează cu vizita unei doamne la un adăpost pentru animale cu intenţia de a se despărţi de patrupedul pe care îl găsise, de altfel un căţeluş adorabil. La recepţie se afla însuşi comediantul care se poartă cât se poate de natural pentru postura în care se află. Doamna este invitată să ia loc în timp ce prin faţa ei se perindă animale de companie supradimensionate şi care se comportă asemenea oamenilor.

Remi o conduce apoi pe victima farsei în curtea în care se află cuştile pentru animale, lăsând-o pentru moment singură. Doamna este extrem de contrariată pentru că în cuşti în locul câinilor stau de fapt oameni aproape goi, iar printre cuşti se plimbă în voie nişte creaturi ciudate îmbrăcate în blană.

Deschizând una ditre uşi, doamna descoperă o altă situaţie ciudată în care un om se afla pe masa de operaţie înconjurat de o mulţime de „animale” care par să deţină controlul. Deşi nu cere lămuriri despre tot ce se întâmplă în acest adăpost, suntem siguri că doamna a înţeles mesajul acestei farse chiar dacă nu şi-a dat seama de la început că este o victimă a camerei ascunse.

Clipul se încheie cu imaginea în care femeia părăseşte adăpostul pentru animale în timp ce la ieşire întâlneşte un alt „câine” care aduce un om în lesă la adăpost. Mesajul de final vrea să fie o atenţionare pentru modul în care tratăm animalele pe care nu ştim să le preţuim aşa cum ar fi corect. Un om costumat în câine stă trist, legat pe marginea drumului, iar mesajul postat alături ne pune pe gânduri: „Eu sunt cineva, nu ceva!”

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Stăpânul are o discuţie în contradictoriu cu câinele său Husky, iar „cearta” lor este de tot hazul Click aici pentru VIDEO »