A ieşit la o plimbare prin pădurea înzăpezită, dar nu se aştepta niciodată la o astfel de întâlnire!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Se întâmplă uneori ca unele animale sălbatice să nu fie stingherite de prezenţa oamenilor în preajma lor şi să aibă o atitudine chiar prietenoasă. Nu e de mirare că această vulpe se comportă ca şi cu omul i-ar fi cel mai bun prieten.

Întâmplarea din acest filmuleţ se petrece în apropierea localităţii Pripyat, un oraş abandonat după evenimentele de la Cernobîl şi ne dezvăluie un comportament mai puţin obişnuit pentru o vulpe sălbatică. Deşi ne-am fi aşteptat să se sperie şi să fugă de om, ea reacţionează cu totul diferit apropiindu-se de cel care imortalizează aceste imagini pe camera de luat vederi.

Atunci când omul a pornit la pas prin pădure, vulpea l-a urmat îndeaproape, invitându-l chiar la o partidă de joacă. Uneori se apropie atât de mult de om, încât primeşte hrană chiar din mâna lui dovedind că şi o vulpe poate fi la fel de prietenoasă ca multe alte animale.

Deşi în unele ţări este ilegal să deţii ca animal de companie o vulpe, în altele acest lucru este permis doar cu respectarea anomitor reguli şi anume să li se poată oferi aceleaşi condiţii de care beneficiază în mediul lor natural.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume