Aceasta e dovada amuzantă a faptului că patrupezii înţeleg limba engleză!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Câinii iubesc gustările şi de cele mai multe ori, dacă sunt delicioase, aceştia vor accepta o gustare de la aproape oricine. Cu toate acestea, în cazul protagonistului nostru, există o persoană de la care refuză absolut orice bucăţică, indiferent de cât de tentantă ar fi. Acest filmuleţ este mai mult decât amuzant!

Atunci când avem alături un câine, comunicarea cu acesta joacă un rol foarte important pentru dresaj. În acest mod îl învăţăm reguli, îi formăm un comportament faţă de familie şi faţă de comunitate. Acest câine a învăţat perfect ceea ce îi comunică stăpânul lui şi reacţionează potrivit mesajelor transmise.

Se pare că simpaticul patruped din imagini nu iubeşte deloc hingherii, deoarece atunci când stăpânul lui îl recompensează, el nu vrea să primească cu niciun chip de mâncare dacă vine de la „dog catcher (hingher)”, ci doar de la membrii familiei, care l-au adoptat şi care îl iubesc. Am putea crede că în trecut acest căţel a avut o experienţă nefericită cu o astfel de persoană.

Sonoritatea cuvintelor sunt recunoscute de patrupedul din filmuleţ, ceea ce ne dovedeşte încă o dată că inteligenţa câinilor nu este doar o poveste, ci este un lucru cât se poate de real. Importantă este şi atitudinea pe care o transmitem prin vorbe prietenilor noştri canini. Aceştia „deduc” mesajul corect şi din tonalitatea vocii noastre.

Câinii pot înţelege cuvinte sau chiar propoziţii scurte pe care le repetăm mereu. Pe deasupra aceştia înţeleg şi mimica noastră atunci când le vorbim sau când încercăm să le transmitem ceva. Întotdeauna există o empatie între câine şi stăpânul lui.

Cine a spus vreodată ca patrupezii nu pot înţelege limba engleză, în mod sigur nu a văzut acest filmuleţ!

Sursa: Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume