Interpretarea ireproşabilă a acestei fetiţe de 9 ani a lăsat publicul cu ochii în lacrimi.

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Uneori talentul nu cunoaşte margini, iar interpretarea magistrală a acestei fetiţe te lasă practic fără cuvinte. Dacă am asculta-o cu ochii închişi, am crede că pe scenă este o soprană ce se află deja în plină maturitate artistică, însă de îndată ce ne îndreptăm privirea spre locul de unde răsună aceste acorduri nepreţuite... surpriza e fantastică.

Amira Willighagen, originară din Nijmegen, Olanda, este o dulceaţă de fetiţă de numai 9 ani, dar ale cărei calităţi vocale depăşesc orice imaginaţie. Invitată de către André Rieu în spectacolul pe care l-a susţinut la Maastricht în anul 2014, Amira a făcut publicul să plângă de fericire atunci când a interpretat cu multă virtuozitate şi sensibilitate aria „O Mio Babbino Caro” din opera Gianni Schicchide compusă de Giacomo Puccini.

Fetiţa are o tehnică vocală cu totul deosebită care i-a surprins pe mulţi dintre cei prezenţi la acest spectacol. Prezenţa ei scenică impecabilă, expresivitatea şi sensibilitatea cu care a cântat sub bagheta marelui muzician o califică pentru o viitoare carieră muzicală de excepţie.

Aşa cum era normal, interpretarea ei a fost apreciată la scenă deschisă, drept urmare atât publicul cât şi membrii orchestrei simfonice s-au ridicat în picioare în semn de respect şi gratitudine. Aplauzele nu au contenit iar Amira s-a reîntors pe scenă pentru o nouă reverenţă. Cu totul impresionant!

Sursa: pa1189j via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Când au văzut ce se întâmplă pe scenă – membrii juriului nu şi-au putut stăpâni reacţiile de uimire Click aici pentru VIDEO »