Asistenta l-a pozat de îndată ce micuţul a deschis ochii. Iată ce fac părinţii câţiva ani mai târziu!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

La „NICU”, miracolele au loc în fiecare zi şi datorită acestui lucru minunat compania Kleenex a vrut să aducă în atenţia lumii un om extraordinar care este foarte apreciat pentru munca pe care o desfăşoară de 30 de ani în salvarea copiilor născuţi cu probleme.

„NICU” este de fapt Secţia de Terapie Intensivă Neonatologie, unde copilaşii aflaţi în stare critică se agaţă de ultima fărâmă de speranţă pentru a păşi în această lume frumoasă. Părinţii lor nu îi pot avea acasă lângă ei şi speră ca aici micuţii să câştige lupta cu moartea. Dar un om ca un înger are grijă ca aceştia să nu simtă lipsa părinţilor.

Renee Hendrix, asistenta devotată de la „WellStar Kennestone Hospital” din Marietta, Georgia, crede că cel mai important lucru este să aibă grijă de aceşti micuţi aşa cum şi-ar dori să fie trataţi şi copiii ei atunci când ea nu ar putea să fie în prezenţa lor. Întrucât este vorba de terapie intensivă, doar personalul medical poate să fie alături de aceşti copii.

Părinţii sunt contactaţi în permanenţă de medici pentru a li se comunica modul în care starea bebeluşilor progresează. Este uimitor să vezi cum copilaşi care aveau şanse minime la viaţă reuşesc să se recupereze treptat, lucru datorat în mare parte şi acestor oameni minunaţi de la clinică.

Într-una din zile, Renee a fost solicitată să vizualizeze un scurt videoclip. Nu avea nicio idee despre ce ar putea fi vorba, dar a acceptat invitaţia fără să stea prea mult pe gânduri. După ce clipul a pornit, a rămas şocată când a realizat că imaginile reprezentau de fapt un scurt rezumat al muncii ei văzut prin ochii părinţilor fericiţi pe care îi ajutase pe parcursul carierei sale.

Inevitabil, Renee izbucneşte în lacrimi când vede câţi oameni nu au suficiente cuvinte pentru a exprima cât de mare este respectul pe care i-l poartă. Ea este văzută ca o eroină de toţi oamenii pe care i-a ajutat. De parcă surpriza nu era destul de mare, la un moment dat în sală intră toţi părinţii şi copiii pentru care Renee a fost un înger salvator. Bebeluşii, care acum deveniseră copii sau chiar adolescenţi, au îmbrăţişat-o cu multă dragoste conştientizând că o mare parte din şansa lor la viaţa a fost această femeie deosebită. Lacrimile curgeau necontenit, iar emoţia ce plutea în aer era copleşitoare. Ropote de aplauze s-au auzit apoi ca o răsplată pentru muncă asiduă depusă întreaga viaţă.

Reacţia lui Renee este uimitoare, ea găsindu-şi cu greu cuvintele pentru a exprima fericirea pe care o simţea în acel moment. Este minunat să simţi că eşti apreciat atât ca om, cât şi ca profesionist, iar acest lucru ajunge să se întâmple doar atunci când pui tot sufletul în ceea ce faci. În viaţa fiecărui om a existat la un moment dat o persoană care a produs o schimbare benefică şi este bine ca mereu să o preţuim.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2022 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume