Jenat de aspectul dinţilor săi, acest tată face o vizită la dentist. 2 ore mai târziu priveşte în oglindă şi izbucneşte în lacrimi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Kenny Wilstead din Texas este un medic dentist care a reuşit să schimbe viaţa multor persoane prin profesionalismul său, ajungând să le ofere acestora şansa de a zâmbi din nou. Bărbatul din aceste imagini, tată a doi copii, a venit pentru prima dată în vizită la cabinetul stomatologic, iar după numai două ore aspectul dinţilor săi s-a schimbat pentru totdeauna.

Jenat de aspectul danturii tale, Dillon Moore îşi ascundea tot timpul chipul în palme pentru ca cei cu care stătea de vorbă să nu fie deranjaţi. Medicul stomatolog a reuşit să îl surprindă cu o lucrare dentară de excepţie astfel încât tânărului tată să nu îi mai fie jenă să zâmbească.

La câteva momente după terminarea procedurii, după ce se priveşte în oglindă, „pacientul” izbucneşte în lacrimi, iar reacţia sa emoţională este surprinsă în mod direct de camera de luat vederi. Dr. Kenny Wilstead s-a oferit să-i „repare” dinţii deterioraţi lui Dillon Moore după ce a aflat de pe o reţea de socializare că acesta nu a zâmbit niciodată.

Tânărul tată nu se gândea că va avea parte de o asemenea schimbare radicală când s-a aşezat pe scaunul dentistului, ci se aştepta la o simplă extracţie a unui dinte care îl durea foarte tare. „Mă întrebam de ce a durat atât de mult. Nu am zâmbit de când eram copil fără să pun mâna la gură”, a spus Moore printre lacrimi, plângând de fericire. Tot ce a putut să-i promită medicului a fost faptul că de acum înainte va zâmbi tot timpul.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Cum să ţii ţânţarii la distanţă întreaga vară. Este atât de simplu şi ieftin! Click aici pentru VIDEO »