Băiatul se născuse fără mâini şi picioare – apoi bunica îi spune 9 cuvinte care i-au schimbat viaţa pentru totdeauna

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Viaţa ne încearcă pe mulţi dintre noi, însă puterea şi voinţa de a depăşi orice obstacol ne pot ajuta să mergem mai departe cu fruntea sus. Acest bărbat este diferit faţă de alte persoane, însă acest lucru nu l-a împiedicat niciodată să fie independent, să practice sporturi sau să conducă vehicule.

La doar câteva ore după naștere, bunica sa, care are un simț al umorului aparte, a spus ceva care a avut impact asupra lui pentru tot restul vieții. Primele cuvinte ale bunicii sale despre nașterea lui Chris au fost: “Bruce [tatăl lui Chris] nu a terminat niciodată ceea ce a început”. Dar Chris nu i-a călcat pe urme tatălui său, ci este de departe un exemplu viu că „dacă vrei poţi”. Bărbatul este deopotrivă un pasionat fermier, dar şi practicant al unor sporturi participând la numeroase competiţii chiar de maraton. Ceea ce îl deosebeşte de restul semenilor săi este faptul că s-a născut fără mâini şi fără picioare, dar are permanent zâmbetul pe buze.

Toată lumea ştie că agricultura necesită multă forţă fizică, mai ales vara. Din fericire familia lui Chris are o mulţime de prieteni care se oferă să ajute, însă nici el nu se lasă mai prejos. Multe dintre activităţile din fermă le poate desfăşura la rându-i chiar dacă este cumva „limitat”. Pentru el faptul că nu are mâini şi picioare nu constituie nicidecum un obstacol, ci dimpotrivă, un curaj de demonstra tuturor că se poate.

Una din amintirile sale din copilărie este aceea când la o sărbătoare de Halloween copiii s-au mirat de „costumul” lui. Răspunsul lui Chris a fost cât se poate de natural: „Nu este un costum, sunt eu. Veniţi aici şi pe 1 noiembrie, voi purta acelaşi lucru”. Unii oameni sunt ruşinaţi că au pistrui, alţii că sunt prea graşi sau au urechile şi nasul foarte mari, iar dacă ne-am îngrijora de felul cum arătăm, ne-am înşela amarnic. Curajul şi încrederea lui Chris sunt alimentate de acceptarea pe care o are pentru el însuşi.

Sursa: OWN via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume