Bunica îi cere voie nepoatei mai mari să ia în braţe fetiţa nou-născută. Reacţia acesteia topeşte orice inimă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Legătura dintre fraţi se clădeşte de la cea mai fragedă vârstă. O soră mai mare va deveni extrem de protectoare cu bebeluşul abia venit pe lume, încât nici chiar mama sau bunica nu o pot lua de lângă ea. Imaginile vorbesc de la sine.

Acest filmuleţ ne prezintă un tablou de familie nepreţuit care ne impresionează profund. În această familie care mai are deja o fetiţă destul de mică a venit pe lume încă o bebeluşă pe care sora ei o adoră nespus. Fetiţa cea mare este aşezată alături de surioara ei mai mică în acelaşi pătuţ, iar acest lucru face ca cele două minuni de copii să îşi dorească foarte mult să stea tot timpul împreună.

Bunica îi cere voie fetiţei mai mari să o ia de lângă ea pe surioara ei, însă aceasta nici nu vrea să audă. Chiar dacă şi pentru puţin timp bunica ar dori să o despartă pe fetiţă de surioara ei, acest lucru pare imposibil. Mimica extrem de convingătoare a micuţei, dar şi hotărârea ei de a-şi ţine aproape surioara sunt dovezi incontestabile de iubire pură.

Pentru părinţii şi bunicii acestor fetiţe, situaţia pare puţin amuzantă, însă pentru surioara mai mare totul este foarte serios. Ea îşi iubeşte sora atât de mult, încât nu concepe ca cineva să i-o răpească de lângă ea chiar şi pentru câteva clipe. Cum să nu te bucuri când vezi doi copii minunaţi care se iubesc şi se preţuiesc atât de mult?

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Cum să ţii ţânţarii la distanţă întreaga vară. Este atât de simplu şi ieftin! Click aici pentru VIDEO »