Stăpâna îi spune câinelui că e timpul pentru baie, apoi surprinde pe cameră o reacţie de tot hazul

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Oricine s-a hotărât să adopte un câine, este conştient că are de asemenea şi responsabilitatea creşterii şi educării corecte a patrupedului. Dar ce te faci atunci când prietenul tău canin nu vrea nici în ruptul capului să facă ceea ce îi spune stăpânul lui, mai ales când este vorba de baia obişnuită?

De regulă, majoritatea câinilor iubesc apa şi cu atât mai mult le place să se bălăcească, însă pentru patrupedul din aceste imagini a face o baie reprezintă o mare problemă. Monk este un câine din rasa Husky în vârstă de cinci ani care protestează destul de vocal în momentul în care stăpâna lui îi spune că e vremea să facă baie.

Suzanne Sarlls-Hartwell, proprietara acestui câine, a surprins pe camera de luat vederi momentul în care câinele ei refuză să facă baie şi mai mult de atât, caută o ieşire pentru a nu mai fi supus presiunii stăpânei lui. La început se ascunde în spatele toaletei pentru ca apoi să se lungească pur şi simplu pe podea.

În tot acest timp, câinele urlă neîncetat pentru a-i da de înţeles stăpânei că refuză cu desăvârşire să facă baie. Cu cât stăpâna lui este mai insistentă, cu atât câinele urlă şi mai tare, încercând astfel să o determine să renunţe la planul ei. Fără îndoială că până la urmă proprietara câinelui va găsi modalitatea cea mai potrivită pentru ca Monk să fie îmbăiat aşa cum se cuvine.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Băieţelul este îngrozit de vaccin… până când îl întâlneşte pe acest medic pediatru Click aici pentru VIDEO »