I-a spus câinelui să meargă acasă. Reacţia patrupedului i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Stăpâna încearcă să-şi convingă patrupedul că plimbarea în parc s-a terminat şi este timpul ca împreună să se întoarcă acasă. Câinele nici nu vrea să audă de aşa ceva, dorindu-şi din toată inima să rămână în continuare în parc. El încearcă la rândul său să-i explice stăpânei prin urlete prelungi că nu vrea cu nici un chip să plece acasă.

Plimbările în parc sunt esenţiale atunci când avem alături de noi câini ca animale de companie. Acolo au prilejul să alerge în voie, să-şi consume energia sau să socializeze cu alte exemplare. Însă ce te faci atunci când patrupedul tău nu vrea să părăsească locul în care s-a recreat până la un moment dat?

Se pare că parcul este locul preferat unde acest superb Malamut de Alaska îşi petrece alături de ceilalţi câini cele mai frumoase clipe. Spaţiul de joacă este generos şi nu vrea să se întoarcă în locuinţa unde, cu siguranţă, nu ar avea acelaşi spaţiu.

După îndelungi negocieri, patrupedul observă că toţi câinii părăsesc parcul, de aceea, resemnat, pleacă şi el în urma lor. Potrivit spuselor proprietarului, câinele obişnuieşte să meargă în parcul pentru câini în fiecare zi… şi da, aţi ghicit, el plânge non-stop ori de câte ori i se spune că este timpul să plece acasă!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume