Hoţii de colete se apropie de veranda casei, dar nu aveau nicio idee că proprietarul le-a pregătit o surpriză neaşteptată

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Să rămâi într-un timp foarte scurt fără mai multe bunuri de preţ reprezintă un lucru extrem de frustrant. Sătul să mai fie prădat de hoţi, cel care a realizat această filmare a decis să creeze o capcană ingenioasă în speranţa că le va da astfel o lecţie acestor infractori. Metoda sa s-a dovedit a fi într-adevăr foarte creativă, iar acum nu numai că hoţii stau departe de casă sa, ci chiar a ajuns în topul vizionărilor de pe internet.

Jaireme Barrow, un rezident al oraşului Tacoma, Washington, a devenit din ce în ce mai iritat de oamenii care fără nicio jenă se opreau în faţa casei sale pentru a-i fura coletele lăsate pe verandă. Întrucât în aceste pachete se aflau piese auto scumpe care erau destinate Jeep-ului său, pagubele erau de fiecare dată majore.

Pentru a-i ţine departe pe aceşti răufăcători şi în acelaşi timp pentru a le oferi o lecţie, el a conceput o capcană „zgomotoasă”. Folosind cartuşe oarbe, gută de pescuit, o mică farfurie, cărămizi, o cutie de lemn, una de aluminiu pentru cartuşe şi alta de carton, Barrow a pus cap la cap acest mecanism inedit. Cei care au venit apoi să fure coletele de pe veranda casei sale au avut parte de o surpriză cu totul neaşteptată.

Camerele de supraveghere au surprins momentul exact în care toţi cei care atentau la coletele acestui bărbat aveau parte de o răzbunare cruntă. Aceste persoane rău intenţionate trăiesc o adevărată spaimă atunci când coletul practic le explodează în mâini. Cu siguranţă nu vor mai trece prea curând prin faţa acestei locuinţe!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Trebuia să fie o livrare obişnuită de pizza: În schimb, când deschid uşa – nu le vine să-şi creadă ochilor Click aici pentru VIDEO »