Căţeluşa săpa frenetic în noroi, apoi într-o acţiune curajoasă intervine şi salvează o viaţă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Chiar şi în lumea animalelor, instinctul matern este extraordinar de dezvoltat, femelele apărându-şi cu străşnicie puii. Această înregistrare ne dezvăluie în mod direct hotărârea unei căţeluşe de a-şi salva puiul rămas captiv sub o placă de beton şi care risca să moară înecat.

Unul dintre puii căţeluşei din aceste imagini alunecase într-o gaură plină cu apă aflată în interiorul pridvorului de beton. Proprietarul locului şi căţeluşa au elaborat rapid un plan de salvare. Omul a adus un recipient cu care înlătura noroiul, făcând gaura suficient de mare pentru ca mama puiului să poată intra după el.

Fiind extrem de speriată pentru soarta puiului său, căţeluşa săpa la rându-i cu labele din faţă aşteptând cu nerăbdare să poată avea suficient loc pentru a intra în acel loc strâmt. Este astfel prinsă în acţiunea de salvare a puiului, iar instinctul său se dovedeşte extrem de puternic.

După puţin timp patrupeda se târăşte în spaţiul inundat sub placa din beton pentru a-l scoate afară pe bietul pui. Câteva momente mai târziu căţeluşa iese afară ţinându-şi în gura micuţul care abia mai respiră. Bărbatul vine încă o dată în ajutorul patrupedei şi încearcă să-l resusciteze pe căţeluş făcându-i masaj.

După ce salvatorii l-au scăldat pentru a-i curăţa murdăria de pe corp, l-au reunit cu mama sa. Căţeluşa, care are în total are trei pui, îi hrăneşte şi îi ocroteşte ca o mamă iubitoare.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Atunci când copilul său era bolnav, mama s-a dus să vadă ce face. Ce a descoperit mi-a înduioşat inima! Click aici pentru VIDEO »