Primul câine e pregătit să ne arate un truc, dar fiţi atenţi la reacţia celui din spate!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Ca să primească porţia de hrană căţeluşii sunt capabili de mici năzdravanii care ne aduc instantaneu zâmbetul pe buze. Nu se poate să nu ne amuzăm teribil de reacţiile lor uimitoare şi uneori neaşteptate în momentul în care stăpânii încearcă să le testeze vigilenţa oferindu-le o bobiţă de hrană sau un biscuit delicios.

În această compilaţie au fost adunate câteva clipuri care au ca protagonişti mai mulţi câini aparţinând unor rase diferite, dar care reacţionează la fel de amuzant în situaţia în care aşteaptă să primească din partea stăpânilor o mică gustare.

Inteligenţa câinilor este deja dovedită, iar faptul că primul câine care apare în acest filmuleţ ştie cu precizie unde se află mâncarea nu ar trebui să mire pe nimeni. Alţi câini sunt atât de nerăbdători să capete măcar un biscuite, încât ar face orice numai să-l primească.

Sunt şi patrupezi foarte ascultători care au nevoie de numai un cuvânt din partea stăpânului pentru ca joaca să se încheie ca prin farmec. Mai greu este atunci când datorită taliei lor patrupezii şi-ar dori foarte mult să ajungă la porţia de mâncare. Din păcate un scaun îi învârte ca într-un film de comedie, sau blatul mesei e prea înalt pentru a ajunge la fursecurile atât de râvnite.

Sunt şi momente în care un simplu supliment de mâncare nu ajunge întotdeauna la cine trebuie. Este şi cazul felinei care îi fură practic de sub nas gustărica câinelui, sau atunci când dintre doi câini câştiga acela la care ne aşteptam mai puţin potrivit expresiei „Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte!”

Imaginea de final este cu adevărat specială pentru că ne demonstrează cât de avantajoasă poate fi prietenia unui câine cu micuţul familiei… pentru că are în orice moment un desert garantat. Amuzant nu-i aşa?

Sursa: Kyoot Animals via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume