Iată cum poţi împiedica WhatsApp să partajeze informaţiile tale cu Facebook. Vezi ce trebuie să faci!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În ultimii ani tehnologia a avansat foarte mult, lansându-se pe piaţă diverse aplicaţii ce ne pot face viaţa mult mai uşoară. Telefoanele inteligente tind să ne acapareze tot mai mult timp, iar reţelele de socializare sau comunicare precum Facebook sau WhatsApp deja au devenit două instrumente nelipsite pentru orice utilizator.

Aplicaţia „WhatsApp” este, probabil, pe lângă telefonia mobilă, cea mai cunoscută şi mai folosită cale de comunicare. Acest lucru este confirmat şi de statisticile realizate de-a lungul timpului care relevă faptul că aplicaţia sus numită este folosită de peste 1 miliard de persoane din întreaga lume. Totul se datorează, bineînţeles, multiplelor sale avantaje. Cu ajutorul acesteia putem comunica fără costuri cu prietenii și familia, oricând și de oriunde.

Pentru a ne bucura de avantajele acestei aplicaţii avem nevoie doar de o conexiune la internet. Folosind „WhatsApp” putem face mult mai mult decât să menţinem legătura cu persoanele din viaţa noastră. De asemenea, putem face schimb de diverse conţinuturi multimedia sau să trimitem unei persoane locaţia noastră.

Cum orice lucru are şi dezavantaje, începând cu data de 25 septembrie, pentru toţi utilizatorii WhatsApp vor intra în vigoare noile modificări referitoare la condițiile de utilizare ale acestei populare aplicaţii de mesagerie instant. Practic, WhatsApp va partaja informațiile dvs. personale (numerele de telefon și listele de contacte) cu Facebook, care le va putea folosi apoi pentru a vă recomanda noi prieteni sau a vă afişa anunţuri publicitare mai bine direcționate. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, ne vine în ajutor filmuleţul de faţă care ne arată pas cu pas cum putem împiedica acest lucru.

Dacă privim cu atenţie imaginile, vom vedea că este destul de simplu să ne securizăm informaţiile şi datele personale, prin doar câteva click-uri.

Pentru început deschidem meniul de setări al aplicaţiei „WhatsApp”, iar apoi bifăm opţiunea ce ne permite să intrăm în setările generale ale contului nostru. Din acest moment se ajunge foarte simplu la rezultatul aşteptat! Tot ce trebuie să facem este să debifăm opţiunea „Share my account info” pentru ca aplicaţia să nu mai „dezvăluie” datele noastre şi informaţiile stocate în contul „WhatsApp” cu „Facebook”. În acest caz totul s-a rezolvat imediat. Foarte simplu, nu-i aşa?

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2026 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume