Doamna profesoară se retrage după 25 de ani de activitate. Surpriza pregătită de elevi este de neuitat!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

E minunat să-i preţuieşti pe acei dascăli care ţi-au îndrumat paşii pe căile cunoaşterii încă de la vârste fragede şi să poţi dărui la rândul tău o mică parte din prinosul de recunoştinţă cu care merită răsplătit fiecare dintre ei. De un astfel de moment magic şi plin de încărcătură emoţională a avut parte şi această profesoară care după o carieră plină de realizări educaţionale se retrăgea acum din activitate.

Mrs. Gabica fusese timp de 25 de ani profesoară pentru elevii şcolii „St. Julian’s School” din Newport, Ţara Galilor, iar acum, când urma retragerea ei din activitatea didactică, foştii ei elevi i-au pregătit o surpriză de proporţii. Niciodată nu şi-ar fi închipuit doamna profesoară că elevii şi colegii o iubesc şi o preţuiesc atât de mult şi că în ultima zi când avea să păşească peste pragul şcolii o va aştepta un moment de neuitat.

Imaginea pe care a găsit-o în curtea şcolii era una obişnuită unei zile de curs şi anume o mulţime de copii gălăgioşi jucându-se cu multă bucurie, colegi care îi supravegheau pe aceşti copii, mai pe scurt agitaţia binecunoscută din curtea oricărei şcoli.

La un moment dat însă dinspre difuzoarele şcolii a răzbătut o melodie antrenantă şi ca prin farmec un grup de copii împreună cu alte cadre didactice au făcut un cerc în jurul profesoarei şi au început să danseze. Nu a trecut mult timp până ca restul celor prezenţi să li se alăture în cel mai natural mod, respectând o coregrafie numai de ei ştiută.

Surprinsă de acest moment cu totul special, Mrs. Gabica a fost cuprinsă de o emoţie nepreţuită. Oriunde îşi întorcea privirea vedea copii fericiţi cu chipurile pline de bucurie şi mulţumire. Aceasta a fost modalitatea prin care copiii din această şcoală au dorit să îşi ia rămas bun de la profesoara lor. Îmbrăţişarea caldă din finalul clipului ne dovedeşte faptul că legătura dintre doamna profesoară şi elevii dar şi colegii ei este una care nu va fi dată uitării.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Trebuia să fie o livrare obişnuită de pizza: În schimb, când deschid uşa – nu le vine să-şi creadă ochilor Click aici pentru VIDEO »