Doi bunici au făcut aceeaşi fotografie la începutul fiecărui sezon. Ultima i-a lăsat pe toţi fără cuvinte!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Se spune pe bună dreptate că dragostea nu are vârstă. Acest lucru o dovedesc şi cei doi bunici din aceste imagini, care timp de mai multe sezoane şi-au făcut împreună mai multe fotografii în faţa casei lor. Pozele au fost realizate în diferite anotimpuri când grădina lor îmbrăca o altă haina plină de culoare.

„O imagine valorează cât o mie de cuvinte”, iar acest cuplu vârstnic ne demonstrează din plin acest lucru. Cu fiecare zi a anului care trecea pe negândite atât ei cât şi grădina care îi înconjura îşi schimbau faţa dezvăluind tuturor o dragoste fără margini. Imaginile surprinse vorbesc cu claritate despre iubire, bucurie, speranţă şi uneori chiar teamă.

În jurul celor doi parteneri de viaţă totul se trezea odată cu primăvara, înflorea odată cu vara, amorţea odată cu toamna şi îngheţa la propriu odată cu venirea iernii. Nimic însă nu părea să schimbe ceva în viaţa lor… până la un moment dat.

În ultima fotografie povestea se întrerupe brusc şi despărţirea inevitabilă se întâmplă. Fotografia îl înfăţişează doar pe bătrânelul care cu multă tristeţe pe chip şi în suflet a rămas în acelaşi loc din faţa casei, în mijlocul grădinii.

Timpul nu stă în loc, iar soţia lui a trebuit să-l părăseasca, plecând în lumea îngerilor. Această ultimă fotografie constituie un mesaj extraordinar care ne vorbeşte tuturor despre ciclul ireversibil al vieţii. La un moment dat într-o familie unul dintre parteneri pierde lupta cu viaţa rămânând să-l vegheze pe celălalt de sus, din ceruri. Fără cuvinte!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume