Este ceva cu totul special la această pisică. Când o veţi vedea, o veţi îndrăgi imediat

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Felinele au o naturaleţe cu totul aparte în relaţia cu familia adoptivă. Această pisicuţă drăgălaşă este una specială prin faptul că deşi a venit pe lume cu o deficienţă fizică gravă, ea reuşeşte să se descurce ca şi cum corpul ei ar fi întreg.

Roux este o pisicuţă delicată care s-a născut fără membrele anterioare, însă acest lucru nu o împiedica să facă tot ceea ce îi place la fel cum ar face o felină normală. Felina îşi petrece mai tot timpul lenevind tolănită pe canapea sau pe covor. Adeseori stă lângă fereastră şi priveşte cu atenţie lumea de afară pe care şi-ar dori tare mult să o exploreze. Felina nu conteneşte să-şi uimească stăpânii cu privirile ei drăgăstoase, dar şi cu veselia şi agilitatea ei.

Nu de puţine ori Roux execută adevărate salturi acrobatice sau se rostogoleşte pe covor amuzându-i pe toţi ai casei. Corpul ei poate fi uşor comparat cu al unui „T-Rex” care aleargă cu multă energie prin casă, sprijinindu-se doar pe picioarele din spate sau chiar cu un iepuraş gingaş. Roux este numită adeseori „pisica-iepuraş” datorită ţopăitului ei adorabil.

Nu se poate să nu o îndrăgim pe Roux, felina fără lăbuţele din faţă pentru felul ei de a fi şi de a reacţiona cu atâta bucurie. Este o pisică jucăuşă şi în ciuda problemei sale, felina are o mobilitate destul de bună, iar picioarele ei din spate suplinesc pe deplin nevoia ei de deplasare.

Felina a fost adoptată recent de Jackie Akey dintr-un centru de salvare a animalelor după ce fusese abandonată de o familie care nu a putut să o sprijine potrivit handicapului ei. Roux este perfect sănătoasă, însă va necesita pe viitor controale regulate şi chiar proteze pentru lăbuţele din faţă.

Sursa: The Dodo via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume