Când au văzut ce se întâmplă pe scenă, oamenii din public au fost fermecaţi de acest spectacol complet neaşteptat

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un flashmob reuşit este acela în care oamenii depe stradă, din holul unui aeroport, sau chiar dintr-o sală de spectacol, sunt surprinşi de o reprezentaţie muzicală incredibilă. Din locaţii diferite apar artişti care la prima vedere sunt oameni simpli ca şi spectatorii şi care se încadrează perfect în tiparul lor. Rezultatul este întotdeauna unul remarcabil.

Spectacolul pentru SWR1 Hitparade 2018 din Mayen trebuia să fie reprezentat iniţial de vizionarea piesei „White Horse”, însă acesta s-a transformat instantaneu într-un flashmob pe „Sound of Silence”, o melodie extrem de inspirată a celor de la Simon & Garfunkel. Împreună cu cântăreţii din corul „PopCHORn” din Klein-Winternheim, echipa de la SWR1 a reuşit pentru a treia oară să dăruiască oamenilor o emoţie nepreţuită. De fapt, oamenii din tribuna teatrului de vară al castelului veniseră la Mayen Genovevaburg pentru a vedea producţia „White Horse”. Festivalul de la castel este manifestarea culturală anuală a oraşului şi după cum vedem rândurile sunt pline.

La început apare în scenă un bărbat care îşi instalează o orgă în timp ce actorii încercau să-şi joace rolul. În tot acest timp, mai mulţi bărbaţi au urcat treptele sălii de spectacol ocupând poziţii strategice. Omul misterios a început să cânte la clape acest refren şi ca la un semn, de sus de pe o platformă, un tânăr a început să interpreteze celebra piesă muzicală. Din rândul spectatorilor s-au ridicat, de asemenea, alţi bărbaţi care spre uimirea spectatorilor l-au acompaniat pe tânărul cântăreţ. De la un balcon şi de pe margine alţi interpreţi au întregit corul care i-a încântat iremediabil pe toţi cei prezenţi.

Spre finalul piesei un alt solist a apărut dintr-un balcon situat în zona scenei oferind reprezentaţiei inedite o intensitate aparte. Spectatorii îşi întorceau capul într-o parte sau în alta, neştiind de unde ar mai putea apărea alţi cântăreţi. Unii dintre ei, fermecaţi de sensibila piesă, au fredonat-o cu multă bucurie şi emoţie. Impresionant de frumos!

Sursa: SWR1RP via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume