Fetiţa cu florile era prea speriată să meargă spre altar. Intervenţia cavalerului de onoare stârneşte hohote de râs

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nunta este acea ceremonie unică, presărată cu momente frumoase care rămân pentru totdeauna amintiri nepreţuite. Sacralitatea slujbei religioase, vraja care prinde contur atunci când cei doi miri păşesc pe ringul de dans, sau zâmbetele minunate de pe chipurile invitaţilor sunt doar câteva dintre acestea. De neuitat sunt şi momentele în care copiii familiei primesc un rol adorabil în cadrul acestui eveniment.

Nu puţine sunt nunţile la care şi copiii familiei au de îndeplinit o anumită sarcină. Cea mai întâlnită în rândul băieţilor este aceea de a purta verighetele către altar, iar în rândul micuţelor prinţese de a presăra flori pe acelaşi drum. Dacă de cele mai multe ori lucrurile merg ca la carte, există însă şi excepţii, iar videoclipul de faţă este doar o mică dovadă în acest sens.

După ce mama sa îi reaminteşte ce anume are de făcut, micuţa din imagini pare să fi înţeles şi face câţiva paşi către altar. Totul ia apoi o întorsătură amuzantă şi într-un mod adorabil fetiţa îşi schimbă traseul, întorcându-se la mama sa. Acest lucru nu se întâmplă doar o singură dată, ci de mai multe ori, iar cel care salvează situaţia este unul dintre cavalerii de onoare. Ce a urmat i-a făcut pe toţi cei prezenţi la ceremonie să râdă în hohote!

Cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, bărbatul se apropie de fetiţă, o ia de mână şi împreună păşesc către altar. Cum micuţa nu arunca petale de trandafiri din coşuleţul său, aşa cum era planul, tot cavalerul de onoare este cel care îndeplineşte şi acest rol, spre deliciul invitaţilor. Ceea ce se dorea a fi doar un moment adorabil, s-a transformat rapid într-o situaţie care a adus un plus de veselie şi amuzament la acest eveniment.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume