Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Drăgălăşenia şi inocenţa copiilor ne emoţionează profund şi nu de puţine ori suntem fermecaţi de reacţiile lor adorabile. Cum să nu te bucuri când vezi această minune de copil încercând să dovedească că este o karatistă talentată, însă gesturile ei nepreţuite ne aduc instantaneu zâmbetul pe buze.

Fetiţa din aceste imagini se află într-o sală de antrenament înconjurată de mai multe persoane care exersează karate şi care într-un moment unic o au ca elevă. Micuţa răspunde cerinţelor într-un mod cât se poate de adorabil. De câte ori persoanele de lângă ea îi arată care este procedeul prin care poate să rupă o placă de lemn, ea le imită perfect gesturile, dar nu finalizează acţiunea.

Mai mult de atât, fetiţa imită chiar şi strigătele specifice sportului de karate cu multă naturaleţe. Pentru a fi mai explicită în demonstraţie, antrenoarea din faţa ei îi arătă în mod direct cum poate rupe placa de lemn cu ajutorul unei lovituri puternice de picior.

Cum placa se rupsese acum şi trebuia înlocuită, fetiţa vrea să aşeze la rându-i o altă nouă după ce antrenoarea pusese deja una. În continuare urmează alte încercări la fel de amuzante din partea fetiţei, însă fără reuşită.

Spre finalul reprezentaţiei cei de pe margine consideră că fetiţa trebuie ajutată, dar nu s-au aşteptat la o astfel de reacţie din partea ei. În loc să lovească placa puternic cu piciorul, fetiţa a ajuns să o spargă căzând în funduleţ direct pe ea. Acest lucru a stârnit hohote de râs din partea tuturor, iar pentru micuţă a fost o distracţie pe cinste.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume