Fixează un disc de lemn deasupra unei anvelope. Ce obţine la final este perfect pentru orice balcon sau grădină!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Reciclând unele obiecte care au ieşit din uz, le putem transforma în altele care vor avea o nouă utilitate şi care vor revigora ambientul locuinţei noastre. Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum să realizăm un scaun otoman folosind o anvelopă veche şi câteva materiale la îndemâna oricui.

Iată un proiect inedit prin care vom transforma o anvelopă uzată, într-un scaun otoman care va putea fi aşezat cu multă naturaleţe în balcon sau chiar pe terasa casei noastre. După cum vedem, anvelopa îşi dovedeşte pe deplin utilitatea chiar şi după ce nu mai este folosită ca atare. Procedeul de realizarea a acestui scaun este destul de simplu, însă rezultatul final ne încântă privirea.

Pentru început ne procurăm materialele necesare după care ne putem apuca de lucru. Piesa principală este o anvelopă, iar pe lângă aceasta mai avem nevoie de sfoară groasă de cânepă, un tub de silicon, un adeziv transparent extrem de rezistent, două bucăţi rotunde de placaj tăiate pe dimensiunea decupajului din interiorul anvelopei, vopsea şi patru picioare cauciucate de scaun.

Mai întâi vom igieniza anvelopa de orice murdărie, după care fixăm cele două discuri de placaj pe ambele părţi ale anvelopei. În mijlocul uneia dintre ele vom pune puţin din tubul de lipici şi de aici vom începe înfăşurarea sforii în spirală până la îmbrăcarea completă a anvelopei. Vom avea grijă ca rândurile de sfoară să fie cât mai strânse şi bine lipite unul de altul.

Placajul care va constitui partea superioară a scaunului va fi îmbrăcat în sfoară, in timp ce partea inferioară poate fi vopsită în culoarea preferată. La final vom fixa cele patru picioruşe cauciucate ale scaunului, după care îl putem aşeza în locul in care ne dorim să îşi găsească utilitatea sau pur şi simplu să ne înfrumuseţeze locuinţa. Spor la lucru!

Sursa: Kansas City Live TV via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Atunci când copilul său era bolnav, mama s-a dus să vadă ce face. Ce a descoperit mi-a înduioşat inima! Click aici pentru VIDEO »