Aceste imagini din Republica Dominicană sunt atât de frumoase, încât îţi vei dori să le vezi de mai multe ori

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Republica Dominicană este o ţară insulară din America Centrală, reprezentând un adevărat paradis în Marea Caraibelor. Plajele cu nisip alb şi fin, scăldate de ape cristaline, fac din Republica Dominicană una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă din lume.

Filmată în UHD (Ultra High Definition), această înregistrare video de pe coasta de nord a Republicii Dominicane este foarte detaliată şi reprezintă munca plină de dăruire şi pasiune a cameramanului Dmitry Sergeev, fondatorul companiei “LoungeV Studio”.

Cele mai cunoscute şi liniştite plaje sunt Playa Grande, Sosua Beach, Playa Dorada, Punta Cana, Plaja Bavaro. O destinaţie unică ce oferă câte ceva pentru fiecare turist, aşa cum puteţi vedea şi în imaginile de mai sus.

Studioul de creaţie “LoungeV” a fost fondat de Dmitry Sergeev la începutul anului 2011 în ideea de a surprinde frumuseţea naturii la cea mai bună calitate posibilă.

Aceştia au realizat câteva filmări fermecătoare cum ar fi: “Beach Lounge”, “Magic River”, “Japanese Garden” şi “Visit Earth”. Toate videoclipurile sunt produse în rezoluţie minimă de 1080i format full HD, cu sunet Dolby surround 5.1, utilizând cea mai avansată tehnologie de captare a imaginii digitale.

Puteţi afla mai multe despre munca celor de la “LoungeV” vizitându-le site-ul oficial la adresa http://www.loungev.com

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume