Acest băieţel îşi căutase fără încetare câinele pierdut – Priviţi momentul emoţionant când în sfârşit se revăd

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Prietenia dintre un câine şi un copil este întotdeauna una specială, dovada stând şi aceste imagini filmate de părinţii unui băieţel. Puştiul îşi pierduse animalul de companie cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, iar acum, când într-un final l-a regăsit, emoţia îl copleşeşte.

Câinele din acest filmuleţ dispăruse de acasă şi deşi Kahne, băiatul de numai 6 ani, îl căutase cu multă răbdare prin tot cartierul, patrupedul era de negăsit. O lună mai târziu, mama lui, Paula Williams, l-a văzut pe Kase la o altă casă şi a cerut familiei care locuia acolo să-i înapoieze câinele băiatului său. Nu după mult timp părinţii băiatul l-au chemat pentru a primi cea mai frumoasă surpriză din viaţa lui.

Văzând câinele, lui Kahne nu i-a venit să creadă că acesta era chiar prietenul lui canin. De aceea şi-a întrebat părinţii de mai multe ori dacă într-adevăr câinele din faţa lui era chiar Kase. Apropiindu-se tot mai mult de patruped, puştiul a realizat că de fapt îşi regăsise cel mai bun prieten şi l-a îmbrăţişat cu multă emoţie.

Mai mult de atât, băiatul a izbucnit în lacrimi vizibil emoţionat de întâlnirea cu totul neaşteptată. Câinele l-a recunoscut la rându-i pe băiat, bucuros de faptul că acum se afla lângă cel alături de care crescuse de când era foarte mic.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume