Un bebeluş vede pentru prima dată un aspersor. Reacţia lui este adorabilă!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Jacob este un bebeluş din Aberdeen, Scoţia, care atunci cand a împlinit un anişor a aflat pe pielea lui cum functioneaza o stropitoare. Reacţia sa din filmuleţ este adorabilă! Aflat alături de familia sa în curtea casei, Jacob este intrigat de stropii de apă ce cad peste el din toate părţile atunci când se apropie de obiectul neobişnuit. El vede pentru prima dată un aspersor, i se pare interesant şi vrea să îl examineze cât mai îndeaproape.

Aspersorul din curte nu e tocmai ceea ce spera el să fie, o jucărie normală cu care să se joace, iar reacţia sa la picăturile de apă ce îi udă pielea nu pare prea plăcută la prima vedere. Dorinţa de a ajunge neapărat la obiectul respectiv e foarte puternică şi acest lucru îl face să se întoarcă din nou şi din nou cu destul curaj, în ciuda stropilor de apă poate un pic prea reci pentru gustul său.

Puţin speriat dar totuşi curios, Jacob este încurajat să încerce să îşi învingă teama, atât de tatăl sau cât şi de surioara mai mare, care izbucnesc în râs de fiecare dată când micuţul îşi ridică umerii şi se îndepărtează de aspersor. Dar încurajările lor îl fac să încerce din nou să vadă de unde vin acele picături de apă.

Curioşi din fire, bebeluşii sunt atraşi de orice este nou şi le incită curiozitatea. Este un lucru firesc deoarece face parte din procesul lor de acomodare cu mediul înconjurător. La vârsta de aproximativ un an, când se pot deplasa, copiii mici devin interesaţi de obiectele din jurul lor şi cu fiecare pas în plus descoperă puţin câte puţin lumea în care trăiesc.

Ce poate fi mai înduioşător decât reacţia adorabilă a unui bebeluş la întâlnirea cu un lucru nou?!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume