La 18 ani după ce puiul de urs polar a fost salvat, răspunsul emoţional faţă de cel care l-a crescut îi lasă pe toţi fără cuvinte

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Mark Dumas dresează animale pentru ca acestea să apară în pelicule cinematografice, iar în urmă cu 18 ani i s-a cerut să găsească un urs polar pentru un nou film. A auzit despre un pui care era îngrijit de angajaţii unei grădini zoologice pentru că mama sa era prea bătrână pentru a mai putea face acest lucru. Mark şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru acest pui şi a început apoi să-l dreseze pentru a apărea în noua producţie, însă nu se aştepta ca relaţia lor să urmeze o cale cu totul specială.

Aggee este un urs polar, iar Mark a fost protectorul, îngrijitorul şi partenerul său de joacă încă de când animalul avea numai opt săptămâni. Mark este singurul om din lume care a reuşit să stabilească o relaţie atât de profundă cu un urs polar adult, dovada fiind şi faptul că în preajma altor persoane, în afară de Mark şi soţia sa, Aggee nu se mai dovedeşte a fi la fel de prietenoasă.

„Dacă cineva vrea să stăm de vorbă şi îmi captează astfel toată atenţia, Aggee se supără. Soţia mea în schimb poate să facă acest lucru nefiind nicio problemă. Este foarte posesivă.”, a declarat Mark pentru echipa Animal Planet.

Să te apropii de un urs polar gelos şi chiar periculos este un lucru îngrijorător, însă nu se poate întâmpla nimic rău atâta timp cât Aggee se bucură de toată atenţia lui Mark. E uimitor să auzi cum ursul polar toarce asemenea unei pisici atunci când se aflăa în preajma prietenului său uman. Aggee vede în Mark atât un tată, o mamă, cât şi un tovarăş incredibil de joacă, totul datorându-se grijii pe care acesta i-a purtat-o încă de când era doar un pui. „Ne leagă o prietenie minunată. Nu aş schimba acest lucru pentru nimic în lume”, a mărturisit Mark cu lacrimi de emoţie în ochi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Cineva a comandat un tort decorat şi a filmat întreg procesul, iar rezultatul final încântă orice privire! Click aici pentru VIDEO »