Mama îşi filmează fetiţele gemene. Priviţi ce o surprinde pe cea din dreapta făcând…

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Chiar dacă sunt înconjuraţi de foarte multe jucării colorate şi atractive, pentru cei mici suzeta pare să fie mereu cel mai important lucru. Acest obiect minunat a fost şi tema disputei dintre aceste fetiţe gemene, niciuna nedorind să renunţe la el.

Propunându-şi să păstreze cât mai multe amintiri frumoase cu fiicele sale, aceasta mămică s-a gândit că ar fi frumos să le filmeze în timp ce petreceau puţin timp împreună. Nu s-ar fi aşteptat însă niciodată ca imaginile pe care avea să le surprindă vor conţine poate prima ceartă serioasă a micuţelor.

Fetiţa din dreapta nu pare să fie prea încântată de faptul că surioara ei se bucură singură de suzeta mov şi fără să stea pe gânduri trece la acţiune şi şi-o însuşeşte imediat. Fetiţa păgubită nu este deloc încântată de comportamentul suratei sale şi ridică tonul la aceasta şi îi întoarce gestul pe dată. În continuare niciuna nu pare dispusă să cedeze şi furatul suzetei se repetă de mai multe ori.

Ori de câte ori o fetiţă este deposedată de obiectul preţios, privirea acesteia se îndreaptă către scumpa mamă care urmărea totul îndeaproape. Cu ochii în lacrimi şi câteva ţipete acestea îi cereau ajutorul pentru a face dreptate.

După „lupte” îndelungate şi „războaie” pierdute fetiţa din stânga se pare că a pus stăpânire pe suzeta buclucaşă şi nu mai vrea nici în ruptul capului să îi dea drumul. Oricât de mult ar încerca surioara ei să mai intre în posesia obiectului preferat, se pare că totul este în zadar.

Chiar dacă filmarea se încheie, disputa celor două micuţe cu siguranţă nu ia sfârşit aici. Soluţia perfectă ar fi achiziţionarea unei suzete identice. În acest mod gemenele nu ar mai avea ce să împartă şi motivul de ceartă ar dispărea complet.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume