Membrii juriului au fost sceptici în privinţa acestei străbunici de 81 de ani. Apoi i-au răsplătit talentul incredibil cu butonul auriu

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Talentul nu are vârstă, iar acest lucru ne-o dovedeşte din plin această venerabilă doamna care cu vocea ei remarcabilă i-a uimit pe toţi cei prezenţi în sală, într-un concurs de talente din Irlanda.

În momentul în care Evelyn Williams, în vârstă de 81 de ani, a păşit pe scena concursului „Ireland’s Got Talent”, membrii juriului se întrebau cu nedumerire cu ce număr i-ar putea impresiona şi care ar fi talentul ei. Ceea ce a urmat i-a lăsat pe toţi fără cuvinte.

După o primă conversaţie în care Evelyn a destăinuit câteva lucruri despre ea şi familia ei, femeia le-a spus celor din juriu că va cânta o melodie de suflet şi anume, „Send In The Clowns” scrisă în 1973 de Stephen Sondheim pentru filmul muzical „A Little Night Music”. Ea părea că se simte destul de confortabil pe scenă şi ca o artistă adevărată a dat viaţă acestei piese muzicale cu o sensibilitate ieşită din comun.

Membrii juriului au fost impresionaţi până la lacrimi de căldura vocii ei, dar şi de ochii ei strălucitori care transmiteau tuturor o emoţie fără margini. La finalul reprezentaţiei de excepţie, străbunica a fost aplaudată la scenă deschisă şi ca recunoaştere a talentului ei a fost răsplătită de către Michelle Visage cu butonul auriu care a trimis-o direct în semifinale.

Vizibil emoţionată, cu ochii în lacrimi, Evelyn a vorbit şi despre faptul că soţul ei care a murit în urmă cu şapte ani ar fi fost tare mândru de ea şi că acum îi place tare mult să le cânte celor şase strănepoţi. „Îmi place să cânt şi când fac acest lucru, îmi pun toată inima şi sufletul în fiecare melodie!”

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2023 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume