O fetiţă adorabilă se poziţionează în faţa oglinzii. Ce face câteva clipe mai târziu topeşte inimile tuturor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Încă de când sunt micuţe, fetiţele îşi doresc să fie foarte cochete. O soluţie la îndemână o reprezintă de fiecare dată garderoba mămicii lor. De multe ori nicio poşetă nu scapă fără a fi purtată elegant pe mână sau niciun pantof fără a fi probat ca la carte.

Protagonista acestor imagini adorabile este o fetiţă minunată, care nu scapă niciun moment pentru a proba articole vestimentare din garderoba mamei sale. Faptul că acestea nu îi sunt pe măsură nu reprezintă o problemă pentru micuţă, ci din contră, ea se dovedeşte a fi chiar o mare divă.

Aflată în faţa oglinzii, micuţa se admiră necontenit şi chiar pune în practică câţiva paşi de flamenco. Ţinând cont că poartă în picioare o pereche de pantofi cu toc, mult mai mari decât tălpile sale delicate, nu putem să nu apreciem cu câtă graţie reuşeşte să danseze această fetiţă adorabilă. Vestimentaţia este apoi completată în mod adecvat cu o eşarfă cu buline.

Absorbită de eleganţa fiicei sale, mama să o filmează pas cu pas. Judecând după comportamentul şi mai ales naturaleţea cu care această micuţă se mişcă ne imaginăm că aceasta nu este prima dată în care ea încalţă pantofii mamei sale. Cât de preţioasă e!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume