Bărbatul vede un păianjen uriaş căţărându-se pe frigider. Apoi observă şoricelul pe care îl căra cu el

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Cine mai are nevoie de o pisică pentru a prinde şoareci atunci când are în casă un păianjen uriaş? Cam aşa ar suna situaţia în cazul de faţă. Poate părea ciudat, însă totul este complet adevărat, Hermie fiind un veritabil vânător de şoareci, care nu scapă nicio ocazie pentru a le veni de hac acestora.

Cei care se bucură de lucrurile minunate ce se petrec în mediul înconjurător sau cei care le preferă pe cele puţin mai înfricoşătoare nu vor evita nicio clipă să-l cunoască pe Hermie, păianjenul care vânează şoareci fără nicio teamă. Păianjenul de origine australiană a devenit o adevărată celebritate în social media, datorită puterii sale impresionante şi a determinării fără margini.

Nu se întâmplă în fiecare zi să vedem cum un păianjen cară un şoarece pe uşa înaltă a unui frigider. Acest lucru s-a petrecut în casa unui bărbat din Coppabella, Australia, care şi-a chemat în grabă şi un vecin pentru a fi martorul acestei grozăvii. „Eram pe cale să plec de acasă în jurul orei de 00:30, când vecinul meu m-a întrebat dacă vreau să văd ceva interesant, iar răspunsul meu a fost clar afirmativ. Am mers la el acasă şi mi-a arătat cum un păianjen încearcă să mănânce un şoarece.”, a declarat Jason Wormal pe pagina sa de Facebook, acolo unde a şi postat filmuleţul cu pricina.

Mai târziu, Wormal a anunţat într-o notă plină de umor că situaţia este sub control. „Oameni buni să ştiţi cu toţii că păianjenul este bine. L-am numit Hermie, l-am adoptat şi acum îşi conduce propria afacere de exterminare a rozătoarelor din oraşul nostru, Coppabella.”

Specialiştii din domeniu spun că fapta este neobişnuită, dar nu imposibilă. Graham Millage, directorul colecţiei de arahnide a Muzeului Australian, spune: „Aceasta este prima dată când am văzut cum un păianjen prinde un şoarece. I-am văzut însă de multe ori capturând reptile, precum gecko sau şerpi.” Acest lucru este explicabil având în vedere că un picior al unui astfel de păianjen poate măsura chiar şi 10-15 centimetri.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un băieţel de 3 ani adus pe scenă pentru a cânta alături de orchestră – uimeşte întreaga sală. Adorabil! Click aici pentru VIDEO »