Poştaşul vede pisica la fereastră, însă ce se întâmplă mai departe este atât de amuzant!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Fiecare profesie are şi momente amuzante care ne fac viaţa mai frumoasă, determinându-ne astfel să uităm pentru puţin timp de stresul cotidian. Este şi cazul postaşului din imagini, care de fiecare dată când încearcă să livreze corespondenta, este aşteaptat la fereastra unei case de un motănel capricios ce tot timpul pare a fi supărat pe el.

Devenind deja o rutină, meticulosul poştaş ştie de cum coboară din maşină ce urmează să se întâmple. De cum îl vede de la fereastră, motănelul sare iute spre uşă pentru a încerca să îl împiedice pe poştaş să bage corespondenţa în casă.

Se pare că şi de data aceasta pisoiul va avea chef de joacă, împotrivindu-se cu toată forţa sa celui ce doreşte să introducă cele două plicuri prin orificiul special creat în uşa casei. Amuzat de situaţie, poştaşul profesionist încearcă să îşi ducă sarcina la bun sfârşit cu zâmbetul pe buze, în ciuda ripostei destul de agresive a felinei.

Pentru că ştia ce îl aşteaptă, poştaşul vine „înarmat” cu o mănuşă pentru a evita ghearele motănelului dornic parcă de o luptă strânsă. Pentru început, situaţia este în favoarea micii feline ce reuşeşte de fiecare dată să scoată plicurile, ba chiar este foarte aproape să îl zgârie pe poştaş, confiscându-i pentru scurt timp mănuşa cu care se apără.

Într-un final, poştaşul introduce plicurile unul câte unul, ajutat şi de pisoi deoarece acesta încercând să le scoată cu lăbuţele reuşeşte exact contrariul. Ce moment amuzant!

Sursa: Lucky Eleven via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume