I-au dat acestui pui de castor să mănânce struguri. Rezultatul? Explozie de drăgălăşenie

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În mediul lui natural castorul trăieşte de regulă într-o vizuină amenajată din crenguţe mai mari sau mai mici, pe un teritoriu retras. Cu toate că în sălbăticie aceste animale îşi procură singure hrana, în cazul de faţă facem cunoştinţă cu un exemplar tare răsfăţat, care a căpătat încredere deplină în oameni şi este recompensat cu struguri de fiecare dată când îşi face apariţia.

Castorul agreează fructele şi legume proaspete pline de vitamine, dar şi pâine sau mezeluri. Privind aceste imagini ne amuzăm teribil de drăgălăşenia cu care ronţăie cu mare poftă bobiţe dulci şi zemoase de struguri.

E adorabil când prinde între lăbuţele lui mici o boabă de strugure şi cât de simpatic este atunci când boticul lui se mişcă sacadat ronţăind cu plăcere. Dacă v-ati hotărât să adoptaţi ca animal de companie un castor, atunci va trebui să-i amenajaţi un habitat asemănător celui natural în care trăieşte.

În ţara noastră castorii sunt animale ocrotite de lege şi chiar s-a creat un program de repopulare a unor bazine hidrografice din sudul României (Olt) cu aceste animăluţe simpatice, iar braconajul este aspru pedepsit prin amenzi severe.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Când au văzut ce se întâmplă pe scenă – membrii juriului nu şi-au putut stăpâni reacţiile de uimire Click aici pentru VIDEO »