Aceşti călugări „tăcuţi” au intrat pe scenă. Câteva clipe mai târziu mulţimea a izbucnit în râs

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Uneori modalităţile de exprimare artistică ne surprind prin creativitate, originalitate şi inedit. Dacă vă gândeaţi că un cântec poate fi interpretat doar vocal, înseamnă că nu i-aţi văzut pe aceşti elevi de liceu care au găsit o metodă cu totul neobişnuită de a pune în scenă un cântec religios doar cu ajutorul unor cartoane pe care sunt scrise cuvintele ce compun versurile. Pe fundalul melodiei ei ridică sau coboară aceste cartoane, dând viaţă cântecului.

De obicei, atunci când vizionăm un spectacol, ne aşteptăm ca vocile celor aflaţi pe scenă să răsune cât se poate de natural. Privindu-i însă pe aceşti elevi de liceu îmbrăcaţi în haine de călugări care interpretează un cântec – deşi ei tac cu desăvârşire – nu putem să nu ne binedispunem.

Momentul artistic presupune o coregrafie minuţioasă având în vedere sincronizarea perfectă a tuturor. Fiecare are câte un cuvânt scris pe carton în aşa fel încât textul afişat să fie în deplină armonie cu piesa „Hallelujah Chorus”.

Toţi cei aflaţi în sala de spectacol au fost impresionaţi de ideea lor creativă şi de profesionalismul cu care au prezentat pe scenă acest moment artistic inedit. Cu totul remarcabil este faptul că unii dintre ei trebuiau să arate mai multe cartoane într-o succesiune şi un ritm alert pentru a nu crea nepotriviri vizibile. Aşa cum era de aşteptat, spectatorii i-au răsplătit pe aceşti tineri inventivi cu aplauze şi ovaţii la finalul momentului artistic.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume