Stăpânul surprinde o scenă adorabilă în momentul în care pisicile sale descoperă noua masă de biliard

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Aşa cum s-a confirmat de a lungul timpului, pisicile sunt nişte animale foarte curioase şi zglobii, lucru demonstrat şi de filmuleţul de faţă. Se pare că felinele acestei familii tocmai şi-au găsit o nouă jucărie preferată!

Reacţiile pisicuţelor surprinse în diferite ipostaze sunt de-a dreptul adorabile. Un asemenea moment este surprins şi de stăpânii a patru pisicuţe drăgălaşe cu chef de joacă. Cum stăpânii lor tocmai au achiziţionat o masă de biliard nouă, aceste pisicuţe au considerat că este şi dreptul lor să o folosească.

Este de-a dreptul impresionant să le priveşti cum se joacă folosind o simplă masă de biliard! Este clar că acestor pisici le place să se joace împreună folosind buzunarele mesei de biliard drept ascunzători perfecte, iar giumbuşlucurile lor sunt adorabile.

Vizionând aceste imagini extrem de amuzante realizăm de fapt cât de flexibile pot fi pisicile. Cu siguranţă nu ne-am fi gândit că o pisică se poate strecura printr-un orificiu atât de mic!

Aceste feline jucăuşe au avut parte cu această ocazie de distracţia vieţii lor, pe care cu siguranţă o vor repeta. Pisicuţele inventive acordă o mare importanţă buzunarelor mesei de biliard pe care le folosesc pentru a se ascunde una de cealaltă,  distrându-se de minune.

Bucuria, entuziasmul, dar şi ingeniozitatea acestor pisicuţe ne fac să privim aceste imagini fără încetare şi să ne dorim să avem alături astfel de animăluţe de companie adorabile!

Sursa: wtfbollos via Facebook

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume