Chiar şi după 16 ani de căsătorie, acest bărbat ştie perfect cum să-şi surprindă soţia

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Când doi oameni pornesc pe acelaşi drum şi rămân alături pentru totdeauna, dragostea şi romantismul nu se epuizează niciodată. Acest cuplu este un exemplu nepreţuit în ceea ce priveşte iubirea necondiţionată, în consecinţă soţul a considerat că soţia lui merită din plin o surpriză minunată la care ea nu se aştepta, dar care a bucurat-o enorm.

Tommy şi Janet au împlinit în luna martie a acestui an 16 ani de căsătorie iar pentru a marca într-un mod inedit şi emoţionant această nepreţuită aniversare, Tommy i-a pregătit soţiei sale o reprezentaţie neobişnuită de dans.

Întâmplarea se petrece în holul hotelului Westin Seattle, unde, ca prin minune, pe fundal se aude o melodie cu mesaj adecvat unei propuneri în căsătorie – „Marry You” a solistului Bruno Mars, iar în faţa lor apar câţiva tineri dansatori care susţin un mic spectacol.

Pe parcursul melodiei, trupa de dans se înmulţeşte şi toţi dansatorii o indică pe Janet ca pe o viitoare mireasă. Ea este plăcut impresionată de trupa de dans, însă tabloul de final o emoţionează profund pentru simplul fapt că Tommy ia aceeaşi poziţie ca şi dansatorii, adică îngenunchează în faţa ei, propunându-i să-i fie soţie şi dăruindu-i un inel care simbolizează înnoirea iubirii şi fundamentarea mariajului.

Acest moment sensibil şi emoţionant dovedeşte tuturor că iubirea este lucrul cel mai de preţ într-o căsătorie şi că acest sentiment nu trebuie uitat niciodată.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un băieţel de 3 ani adus pe scenă pentru a cânta alături de orchestră – uimeşte întreaga sală. Adorabil! Click aici pentru VIDEO »