Taie cartofii în felii şi îi pune în tava pentru brioşe. Ce scoate din cuptor? Un deliciu culinar!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

De obicei cartofii fac parte din preferinţele noastre culinare, iar dacă reuşim să descoperim o nouă reţetă de a-i prepara, acest lucru va fi cu atât mai apetisant. De data aceasta cartofii vor fi pregătiţi la cuptor, iar când ajung în sfârşit în farfuria noastră - sunt de-a dreptul delicioşi.

Privind aceste imagini vom învăţa să pregătim chipsuri de cartofi după o reţetă inedită care după coacere vor înflori pur şi simplu în farfuria noastră. Pentru început avem nevoie de 8-10 cartofi mari albi pe care îi vom curăţa de coajă după care îi vom tăia în felii subţiri cu ajutorul unei razătoare.

Feliile de cartofi vor merge într-un bol, iar peste ele vom adăuga trei linguri de unt topit, o linguriţă de sare, două linguri de parmezan ras, o linguriţă de pulbere de usturoi şi o linguriţă de cimbru. Toate aceste ingrediente vor fi amestecate foarte bine pentru ca savoarea tuturor mirodeniilor să pătrundă în feliile de cartof.

Luăm apoi o tavă pentru brioşe în care vom umple golurile cu câte o grămăjoară formată din feliile de cartof pe care le-am aromatizat în bol. Tava merge la cuptorul încălzit la 175 grade Celsius pentru 55-60 de minute.

După ce timpul de coacere a expirat, tava este scoasă din cuptor, iar florile din cartofi rumene pe margine vor fi oricând o gustare delicioasă. Preparatul este, după cum vedem, uşor de făcut şi cu siguranţă va fi pe placul tuturor. Merită să încercaţi această reţetă ingenioasă!

Sursa: internetroi via Rumble

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume