Un Ciobănesc German salvat vede oceanul pentru prima dată şi nu se poate abţine să nu „plângă ca un om”

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu de mult timp pe internet a început să devină viral un videoclip adorabil care îl are ca protagonist pe Herschel, un câine din rasa Ciobănesc German. După ce a fost înlănţuit timp de aproximativ 5 ani şi apoi trimis dintr-un adăpost în altul, patrupedul a primit în sfârşit o nouă şansă la viaţă. Reacţia pe care acesta o are atunci când vede pentru prima oară oceanul este uimitoare!

Viaţa lui Herschel nu a avut un debut tocmai potrivit, el petrecându-şi primii cinci ani în lanţuri. Chinuit şi abătut, acest câine îşi pierduse orice speranţă, până când a ajuns într-un adăpost pentru animale. Ciobăneştii germani, precum Herschel, se luptă însă adesea cu dificultatea de a fi adoptaţi pentru că unii oameni îi pot considera agresivi sau pur şi simplu se simt copleşiţi de dimensiunea acestora.

O adevărată şansă de a se bucura de o viaţă frumoasă a primit-o într-un alt adăpost, unde un voluntar cu mult suflet chiar l-a ales ca şi candidat pentru o zi cu totul specială. Herschel s-a bucurat atunci de foarte multe activităţi minunate, iar imaginile surprinse în acea zi au atras atenţia a sute de persoane, care au şi depus cereri pentru a-l adopta. Acum patrupedul are o familie şi acelaşi voluntar care l-a iubit necontenit s-a oferit să îl ducă personal în Redding, California, acolo unde avea să-şi găsească un cămin definitiv.

Pe drumul către nouă casă o oprire spontană i-a adus patrupedului o bucurie inimaginabilă. El a putut să vadă pentru prima dată oceanul, iar reacţia sa i-a şocat pe toţi cei care se aflau în jur. Cu greu s-a putut abţine acesta să nu verse „lacrimi de fericire”. Viaţa sa prindea în sfârşit contur, pentru prima dată se simţea liber şi se putea bucura de tot ceea ce natura îi oferea.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume