Au auzit zgomote ciudate venind de sub pavaj… dar când au săpat să vadă ce era? De necrezut!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Se întâmplă uneori ca puii unor animale să rămână captivi în spaţii înguste din care fără ajutorul nostru le-ar fi imposibil să iasă la suprafaţă. Aceste situaţii extreme trebuie rezolvate de urgenţă, altfel puii nu ar avea nicio şansă de supravieţuire.

În momentul în care au auzit zgomote ciudate venind de sub pavaj, câţiva oameni au dorit cu tot dinadinsul să afle despre ce era vorba. Cum zgomotele păreau a fi strigătul de ajutor al unor pui de animal, acţiunea de salvare trebuia să se desfăşoare cât mai rapid.

Singura cale de a ajunge la locul în care se aflau animăluţele era să spargă pavajul săpând în adâncime. O echipă imbatabila formată din Kelly, John Mauro, John Wolf, Ricardo Urbach şi alte persoane aflate la faţa locului a reuşit pas cu pas să ducă la bun sfârşit întreaga acţiune de salvare a patru pisoi adorabili.

De îndată ce locul a fost deschis, au scos primul pisoi din conducta care îi ţinea captivi. Bucuria echipei a fost extrem de mare, iar pisoiul a fost înfăşurat într-o lavetă moale şi uscată. Al doilea pisoi era mult mai murdar decât primul şi mirosea destul de urât.

În continuare, prin perseverenţa salvatorilor au fost scoşi la suprafaţă încă doi pisoi. Acum au un loc confortabil într-o cutie de carton, iar blăniţa lor udă este dovada incontestabilă a faptului că pisoii au fost igienizaţi corespunzător.

Cei patru pisoi vor fi adoptaţi de salvatorii lor sau de alte familii cu dragoste pentru animale care vor şti să le ofere un cămin primitor, hrană şi îngrijire potrivită. Imaginile surprinse în acest filmuleţ sunt foarte emoţionante, iar prezenţa de spirit a acestor oameni de bine este lăudabilă.

Sursa: Kirk Daves via Facebook

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume