Nu pot să cred că cineva a putut face aşa ceva unei alte fiinţe. O, Doamne…

Când Polly a fost găsită împreună cu alte două iepe sfrijite abandonate pe un câmp din regiunea Buckinghamshire, Marea Britanie, lucrurile nu arătau prea bine pentru ea şi consoartele ei. În momentul în care RSPCA (Societatea Regală pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale) a ajuns la aceşti cai, Polly era, practic, una cu pământul.

O colaboratoare a asociaţiei Horse Trust a mărturisit că Polly a fost cel de-al doilea caz de cal costeliv pe care-l văzuse vreodată. În timp ce restul iepelor au murit din cauza slăbiciunii extreme, Polly a rezistat eroic destul de mult până să fie salvată de Horse Trust, o asociaţie care se ocupă cu salvarea şi reabilitarea cailor bolnavi sau răniţi. Recuperarea ei a fost absolut incredibilă.

AVERTISMENT: imaginea de mai jos este extrem de sugestivă şi vă poate afecta emoţional

După ce Horse Trust a luat-o în grijă pe Polly, starea ei a început să se îmbunătăţească

Ea s-a confruntat cu o lungă perioadă de recuperare deoarece a trebuit să se lupte cu boli de piele cauzate de infecţii bacteriene.

Dar, datorită muncii asidue depuse de tot personalul de la adăpost, Polly a fost în măsură să se recupereze. Şi ce transformare uimitoare!

Deşi întreţinerea cailor este destul de scumpă, trebuind hrăniţi, vaccinaţi şi trataţi cu foarte multă atenţie, în schimb aceştia vă vor recompensa cu dragostea şi loialitatea lor. Este îngrozitor să te gândeşti că cineva nu ar mai vrea aceste animale. A fost o cruzime din partea unor oameni să abandoneze în acest mod trei cai vulnerabili.

E o situaţie foarte gravă şi tristă când se întâmplă astfel de lucruri, dar într-un efort susţinut, oamenii cu suflet mare şi toate organizaţiile caritabile au colaborat pentru a-i asigura lui Polly o viaţă mai bună.

Această transformare uimitoare a unui cal este cu adevărat o sursă de inspiraţie pentru orice iubitor de animale!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Adaugă un comentariu

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume