Reacţia adorabilă a unui bebeluş când îl vede pentru prima dată pe fratele geamăn al tatălui său

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Încă de la cea mai fragedă vârstă copiii memorează chipul părinţilor şi ale celor mai dragi persoane din viaţa lor cu multă uşurinţă. Poate tocmai de aceea micuţul din acest filmuleţ este foarte contrariat de chipul tatălui său la indigo şi nu înţelege de ce în loc de unul, acum are doi tătici.

Acest bebeluş adorabil are o mare nelămurire în privinţa celui care îi este tată datorită asemănării izbitoare cu chipul unchiului său. Deoarece tatăl micuţului are un frate geamăn, copilul este pus în mare încurcătură în momentul în care oricare dintre cei doi bărbaţi s-ar afla în faţa lui.

La început copilul este ţinut în braţe de tatăl său, avându-l în faţă pe unchiul lui. Băieţelul se mai uita încă o dată cine îl ţine în braţe, însă întinde mâinile înspre bărbatul din faţa lui ca şi cum s-ar duce la tatăl lui. Reacţia adorabilă a micuţului în situaţia de faţă este una care pe bună dreptate aduce instantaneu zâmbetul pe buze şi care îi amuză teribil chiar pe cei trei protagonişti. Deşi băieţelul nu înţelege de ce tatăl lui are o dublură, el ştie cu siguranţă care este tatăl lui adevărat.

Fără îndoială că zâmbetul inocent şi drăgălăşenia ieşită din comun vor rămâne pentru mult timp în amintirea tuturor membrilor familiei ca amintiri nepreţuite. Chiar dacă gemenii sunt identici ca înfăţişare, gesturile, trăirile şi atitudinile sunt specifice fiecăruia în parte.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume